top of page

JANUARSALG
Vi har vårt aller første Januarsalg og du får nå opptil 40% på alle motiver i hele galleriet. Utforsk galleriet her og finn dine favoritter.
Oda & Marcus

Tomorrow

Tomorrow er et drømmende motiv med nydelige fargespill. Tomorrow er vårt aller største og mest eksklusive motiv. Vi trykker det på Photorag 308g som er et matt syrefritt kunstpapir som gir en fantastisk high end look.

FYR Creative er et galleri med unike foto og kunstplakater i begrenset opplag. 

Premium kunst til premium hjem.

Våre motiver er nøye utvalgt og trykkes på bransjens beste papir fra Hahnemühle som startet opp i 1584. Papiret har en fantastisk struktur og gjengivelse. 

Nyheter

Vi har lansert helt nye motiver og blant dem finner du unike fotografier i små opplag og de klassiske kunstplakatene våres. Alle er utstilt i vår Pop-Up galleri og du er hjertelig velkommen innom. Vi sees der! 

FyrCreative1.JPG

Vi sender trygt med

Posten/bring

Produsert i Norge

Vi mener kunst er for alle!

View Motion

Alle motiver er fotografert/laget av oss og produsert i Skandinavia

Utforsk kategoriene her: 

ARTIST INFO
ARTIST INFO
Møt Oda og Marcus, en dynamisk duo av fotografer og kunstnere som brenner for å fange øyeblikk rundt dem. Sammen har de laget FYR Creative, et nettgalleri som viser frem deres unike perspektiver og stiler.
Oda og Marcus har jobbet som fotografer og kunstnere i mange år, og deres erfaring skinner gjennom i arbeidet deres. Oda's fotografier er preget av en skarp sans for komposisjon og en evne til å fange skjønnheten i hverdags- scener. Marcus på sin side har en mer eksperimentell tilnærming, og er kjent for sine konseptuelle og abstrakte fotografier og malerier
Nettgalleriet FYR Creative er et reisemål for interiør entusiaster, kunstelskere, samlere og fotointeresserte som leter etter høykvalitets trykk i begrenset opplag. Når du velger et verk fra FYR Creative til veggen din, så velger du noe unikt og skandinavisk produsert. 
"Kunst er for alle!"

Du kan betale med Vipps og kort.

FW42.png

Vi sender trygt med Posten/Bring

tilweb1.jpg
bottom of page